Vigtigt Nyt Til Alle Elever På Rideskolen

Der vil fremadrettet ikke tilbydes “Erstatningstime” hvis, man ikke kan komme til undervisning på sin sædvanlige undervisningsdag.

Man er velkommen til at bytte indbyrdes med hinanden, Carina skal selvfølgelig underrettes inden undervisningen.

Carina har tidligere som et ekstra gode, kunne tilbyde denne service. Dette har vi desværre ikke kapacitet til at tilbyde længere.

Carina skal bruge uforholdsmæssigt meget tid på logistikken i forbindelse med disse erstatningstimer, og det finder vi fra bestyrelsen ikke er rimeligt.

Spørgsmål vedrørende ovenstående rettes til bestyrelsen på info mail, Tak   :)

Uge plan for undervisning i ØBR : Rideskema ØBR

Opstart efter Sommerferien

Vi håber at alle har en dejlig sommer og nyder sol og varme.

Vi starter rideundervisning op igen efter sommerferien Mandag d. 13. August.

Undervisning i Østerby Sportsrideklub.

Carina Kjeldsen (arbejdshesten), får overrakt blomst til sommerfesten 2017

Vores daglige leder og underviser, Carina Kjeldsen varetager både dressur og spring.

Vi har alle hverdage hold for både trækhold, begyndere og øvede ryttere, samt børn og voksne. Vil du gerne starte på et hold eller have en prøvetime, så kontakt Carina Kjeldsen på tlf. 41 11 23 47. Den bedste måde at fange Carina på er en sms.

Carina Kjeldsen tilbyder også enetimer i dressur til 225 kr. for 45 min.

Hensyntagende ridning: kontakt Østerby Sportsrideklub på mail: info@millingerideklub.dk for yderligere info.

Handicap: Der tilbydes handicap undervisning under Ridefysioterapeut Thadani Kishore.

Handicapinstruktøren i det daglige, er Dorthe Larsson tlf. 60 17 98 09 Handicap undervisningen ligger; Mandag formiddag fra kl. 10 -11. Mandag aften fra kl. 17-19. Lørdag formiddag fra 10-11.