Om Østerby Sportsrideklub

Stævnedeltagelse

Østerby Sporstrideklub, og dets historie..

Millinge Rideklub (MILK), blev stiftet i september 2010, og er beliggende i Millinge nær Fåborg, i naturskønt område med masser af muligheder for turridning i Svanninge Bakker.

Pr. 1. April 2017 lagde vi os sammen med Svanninge- Millinge rideklub.

Vi har pt. afsluttet en  konkurrence, hvor man kunne stemme om nyt navn til klubben, så vi bliver en “ny”, fælles Rideklub. Det nye navn, blev Østerby Sportsrideklub. Navnet kommer af, at området, hvor rideklubben ligger, hedder Østerby. Vi skulle igennem en ekstra ordinær generalforsamling, for at få godkendt navn, inden vi måtte tage navnet i brug. Det er nu officielt at vi hedder Østerby Sportsrideklub, med forkortelsen; ØBR.

Vi er optaget i Dansk Rideforbund (DRF) pr. 1 juli 2011

Vi har en 20 m. x 60 m. meget lys ridehal, som i sommeren 2014 har fået helt nyt tag, samt 20 m. x 60 m. udendørs dressurbane m/lys, og stor udendørs græs springbane.

OBS. Der kom ny bund i ridehallen i foråret 2017. -Og vi har renoveret udendørsbanen, med et toplag af flis.

I vores lyse stald, med god loftshøjde (min. 2,7 m.) har vi 23 stk. bokse ( 3 m. x 3 m.). Stalden har fået nyt tag i sommeren 2014.

Omkring stald og ridehal, har vi pt. 4 folde. Vi kunne godt ønske os mere, men dette har ikke været en mulighed pt.

Østerby Sportsrideklub arrangerer stævner både på klub og distrikts niveau, samt en masse sociale arrangementer i løbet af året, heriblandt ridelejr, fællesspisning, sommerfest og julehygge m.m. og vi er altid åbne for et godt forslag til en sammenkomst, alt sammen for at styrke og pleje det gode sammenhold vi har.

Vi ønsker  dig rigtig velkommen her på siden, og håber du synes om det du finder, samt vi snart ses i stalden !!

med venlig hilsen

Østerby Sportsrideklub.