Nyheder

13.09.18

Formanden for bestyrelsen Tina Ploug (Tippe) har valgt at trække sig som formand og som medlem af bestyrelsen. Dette har hun gjort af personlige årsager. Bestyrelsen takker for et godt samarbejde og vil se frem til at mødes om fælles aktiviteter i klubben.
Konstitueret formand er Jane Løve Kristensen.

 

10.08.18

Vigtigt Nyt Til Alle Elever På Rideskolen

Der vil fremadrettet ikke tilbydes “Erstatningstime” hvis, man ikke kan komme til undervisning på sin sædvanlige undervisningsdag.

Man er velkommen til at bytte indbyrdes med hinanden, Carina skal selvfølgelig underrettes inden undervisningen.

 

Carina har tidligere som et ekstra gode, kunne tilbyde denne service. Dette har vi desværre ikke kapacitet til at tilbyde længere.

Carina skal bruge uforholdsmæssigt meget tid på logistikken i forbindelse med disse erstatningstimer, og det finder vi fra bestyrelsen ikke er rimeligt.

 

Spørgsmål vedrørende ovenstående rettes til bestyrelsen på info mail, Tak   :)

 

 

 

 

 

28.07.18

Opstart sommeren 2018

 

Vi håber at alle har en rigtig dejlig sommer og nyder sol og varme.

Vi starter rideundervisning op igen efter sommerferien Mandag d. 13. August.

 

ARKIV…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

17.06.2018

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling

Der er ønske fra bestyrelsen om at lave om på ordlyden i §10

Se vedhæftede dagorden.

Dagsorden til ekstraordinær generalforsamling i ØBR.pdf

 

12.06.2018

Seneste nyt vedr. Herpes udbrud

Udbrudende af Herpes er nu under kontrol og klubben er derfor igen åben for heste udefra.
Dog er der fortsat krav om at man tager forholdsregler og dagligt måler temperatur på sin hest, se evt. vejledning på Dansk Ride Forbund’s hjemmeside.
Desuden håber vi at alle, som benytter vores faciliteter vil være omhyggelige med at oplyse omkring evt. smitterisiko .
Medlemmer som ikke udelukkende står i lukket hestehold, må meget gerne kontakte vores daglige leder i forhold til vurdering af smitteudsættelse.
Hvis der er spørgsmål eller andet er man ligeledes velkommen til at kontakte vores daglige leder Carina på SMS ‭41 11 23 47‬.

Bestyrelsen

 

 

Der kan nu betales med mobilepay for facilitetsbrug pr. gang. 79 471

 

Undervisningsplan 2018

Tilbageblik på første år i Østerby Sportsrideklub

Når vi kikker tilbage på året der er gået, bliver vi fulde af forventninger til det nye år -ikke bare et nyt år, men også en begyndelse på år 2 for vores rideklub. Det har været et år med tumult, fraflytning fra Vængely og opstart i en ny fælles rideklub i Millinge. Vi havde ikke klaret det, hvis ikke vi havde fået så meget hjælp fra jer, vores medlemmer. Tak for hjælpen og vi håber, vi må trække på jer igen i det nye år.

Der skal også lyde en stor tak til vores daglige leder Carina og til Trine for jeres utrættelige arbejde i klubben -I er uundværlige – tak for det !!!

Vi ser frem til et nyt år, hvor vi helt sikkert står med nye udfordringer, som vi sammen møder og løser. Husk I er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er noget I undrer jer over.

En ting fra året, der er gået, som tynger os er, at der desværre har været en del smårapserier fra stalden – det er ikke de store dyre ting, som forsvinder, men små ting, med stor betydning som f.eks. godbidder og gulerødder. Vi ved det betyder meget for vores små ryttere, at kunne belønne deres pony/hest, efter endt undervisning og derfor er det uacceptabelt at dette forekommer. Det håber vi, vi kan slippe for i det nye år.

Til slut….

RIGTIG GODT NYTÅR OG PÅ GENSYN I 2018

Bestyrelsen

 

 

Referat den 24/5 2017.

Referat den 24/5- 2017

Læs mere

Del billeder Østerby Sportsrideklub

Del billeder Østerby Sportsrideklub

Hvis du har nogle billeder, som du vil dele med resten af rideklubben, er du meget velkommen til at sende dem til; gittehaslund@gmail.com    

Læs mere

TA´EN TUR FORBI GALLERIET ;-) :-)

TA´EN TUR FORBI GALLERIET ;-) :-)

Har du stemningsbilleder fra stævner, hygge i stald, på bane eller noget andet klubrelateret, du har lyst til at dele med os, så send dem...

Læs mere